Pohdintoja meidän voimasta joka piilee määrässä

Yleistä keskustelua liikkeen ympäriltä.
Avatar
hannes.ylä-jääski
RIC
Viestit:36
Liittynyt:20 Tammi 2019, 17:30
Paikkakunta:Universumi
Viesti:
Pohdintoja meidän voimasta joka piilee määrässä

Viesti Kirjoittaja hannes.ylä-jääski » 20 Helmi 2019, 15:42

Vähän omia optimistisia pohdintojani

Meitä on facebookissa 840! Wow! Se on iso määrä tietoisia omia oikeuksiaan ja oman äänensä kuuluviin haluavia kansalaisia. Miettikää kun nämä kaiki 840 kunniallista keltaliiviä seisoisi eduskuntatalon portailla 23.2 kello 16.00!! Siinä olisi Mannerheimintie tykkänään poikki, porukkaa yltäisi Rautatientorille ja Narinkkatorille asti. Kaikki vaatisi yhteistä päämäärää rauhanomaisesti ja viruksen lailla kiinnittäisi aina enemmän ja enemmän nykyiseen valesysteemiin kyllästyneitä kansalaisia mukaan niin pallo olisi valmis.

Meitä olisi iltaan mennessä reilusti yli tuhat. Siinä alkaisi valeuutiset ja valtio jo väkisin kiinnostua. Tästä suuresti innostuneena ja inspiroituneena seuraavassa olisi jo useita tuhansia ja boom Suomi olisi tilassa jossa valtion olisi tehtävä pikaisia ratkaisuja suuntaan tai toiseen.

Tarkoitan tällä esimerkillä sitä että meissä ON voimaa ja PALJON.

Lopulta kun meitä olisi pääkaupunkiseudulla 50.000 - 100.000 keltaliiviä kaduilla ja vaikka 400.000 - 600.000 maakunnissa, suuret pääväylät tukittu monesta kohtaa, olisi lopputuloksena välitön vallankumous.

Sitten vaan RIC "kansanlaistoimikuntien" ja valtion virkamiesten avustamana perustuslakiin ja uudet eduskuntavaalit pöytään kuten ennenkin ja arki takaisin uomiinsa.

Suomi olisi meidän. Meillä alkaisi uuden eduskunnan kanssa melkoinen duuni korjata tämä valtio. Itse uskon, että kansa lopettaisi heti kaiken kansallisen omaisuuden yksityistämisen ja muun soteilun yms. Sen lisäksi Suomeen tulisi normaali rajavalvonta ja normaalit pakolaisten otto mahdollisuudet kuten aina ennenkin. Myöskin talouspuoli saisi kansan kättä veronkiertoineen ja lopulta vähäosaiset sekä keskiluokka saisivat merkittäviä parannuksia ostovoimaan ja hyvinvointiin. Yms tätäkin listaa voisi jatkaa loputtomiin sillä duunia tulee olemaan. Suomi alkaisi kukkia uudestaan!

Miten on? Aloitetaanko? Voimaahan meissä on!

Miksi odottaisimme?

RIC Kansa

Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla--
Hannes Ylä-Jääski
Suomen keltaliivit / RIC
https://www.ric.fi/