TIEDOTE: Mikä tämä foorumi on ?

Yleistä keskustelua liikkeen ympäriltä.
Avatar
hannes.ylä-jääski
RIC
Viestit: 36
Liittynyt: 20 Tammi 2019, 17:30
Paikkakunta: Universumi
Viesti:

TIEDOTE: Mikä tämä foorumi on ?

Viesti Kirjoittaja hannes.ylä-jääski »

Mikä tämä kansanvalta.org on?

Tässä siis meillä käytössä oma keskustelualusta (foorumi) jos FB alkaa meitä jotenkin rajoittaamaan tai sensuuri iskee pahemmin. Tämä palvelin pyörii täysin keltaliivien hallinnassa eikä tätä pysty kukaan sensuroimaan. Palvelin on myös täysin salattu ja jos sitä yritetään ulkopuolisten toimesta avata ja annetaan 5 kertaa salasana peräkkäin, palvelimella oleva data tuhotuu pysyvästi.

Toivoisimme, että pääpaino keskusteluilla olisi yhdessä paikassa eli facebookissa tällä hetkellä, mutta avaamme tämän jo nyt niin ihmiset muistavat sitten tämän helpon kansanvalta.org osoitteen kun kakka osuu kunnolla tuulettimeen :D

Tottakai voit täälläkin aloittaa keskustelun, mutta uskoisin että ihmiset eivät ole vielä tottuneet tähän ja keskustelu on lähes täysin facebookissa.

Meidän pääryhmä facebookissa.

Täällä vallitsee samat säännöt kuin Facebookin meidän ryhmässä, eli:

Unohda politiikka

Politiikka ei ratkaise mitään. Se on meille yhtä vihollinen vanhassa edustuksellisessa demokratiassa kuin eliittikin. Älä ainakaan aja omaa poliittista agendaasi keltaisissa liiveissä!

Muista keitä olemme ja mikä on päämäärä

Olemme tavallinen jakamaton Suomen kansa keltaisissa liiveissä ja vaadimme RIC:n avulla kansanvaltaa. Enempi MITEN kuin MITÄ.

Käytössäännöt

Älä solvaa tai halveksi kanssakeltaliiviä. Vain määrätietoisena yhteisenä rintamana pääsemme lopputulokseen. Muista myös yleiset hyvät käytössäännöt.

Kun julkaiset

Niin katsothan, että materiaali olisi informatiivista eikä se jakaisi kansaa. Kaikki äärimateriaali (rasismi,antifa yms) jakaa kansaa.

Hyviä sensuroimattomia keskusteluhetkiä.

Muista myös reaaliaikainen keskustelu.

-Ylläpito


--
Hannes Ylä-Jääski
Suomen keltaliivit / RIC
https://www.ric.fi/